Cikkek
Cikkek
UF2000 4Pets szagsemlegesítő
Az UF2000 4Pets egy erős szagsemlegesítő készítmény, amely nagyon hatékonyan veszi fel a küzdelmet az állati vizelet okozta kellemetlen szaggal. Az UF2000 környezetbarát és hatékony megoldást kínál amely egy enzim segítségével hatékonyan bonja le a vizelet átható szagáért felelős molekulákat. Megszünteti a kellemetlen szagot betonon, kövön, parkettán, padlón, fán, linóleumon, grániton, m&aa..
Találja meg könnyen az emberi és/vagy állati vizeletszag forrását az EcoLight UV-lámpával
Az EcoLight lámpa által kibocsájtott UV fénynél láthatóvá válnak a szabad szemmel nem látható vizelet és a hányás helyén maradt sók, kristályok így a megfelelő helyen tudja elvégezni a kezelést. Kapcsolja be az EcoLight lámpát a tetején lévő gombbal. Besötétített szobában a lámpával világítsunk a felszín közelében vagy a feltételezetten szennyezett t..
FIGYELEM!!! Mindig ellenőrizze, hogy az anyag, amelyet kezelni kíván nem ereszti-e a színét! A teljes kezelés előtt próbálja ki a terméket egy nem feltűnő részen! A friss vizelet eltávolítása: Előkészítés: Határozza meg a vizelet helyét. Amennyiben nehéz meghatározni a pontos területet, segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tiszt&iac..
A vizeletfoltok eltávolítása fából vagy parkettából a legnehezebb, különösen, akkor, ha a fa már a vizelet miatt besötétedett. A sötétebb foltok jelzik, hogy azon a helyen megszáradt vizelet sók (vizelet kristályok) vannak, valamint hogy a fa azon a helyen már sérült, megmarta a húgysav. Az UF2000 többszöri alkalmazásával, teljesen eltávolíthatja a vizeletszagot és a már megszáradt vizelet s&oacu..
A kezeletlen kő és beton úgy néz ki, mintha szilárd felület lenne, de valójában ezek porózusak, és a sok apró nyílás révén könnyen elnyelik a vizeletet. Ez azt jelenti, hogy a vizelet nagyon könnyen lekerülhet a kő vagy beton belső részébe, ami megnehezíti a szag eltávolításának folyamatát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket. E..
Mára a legtöbb emberben tudatosult, hogy mennyire fontos a környezetvédelem és a környezet tudatos magatartás. Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a utódaink és az elkövetkező generációk is egy élhető bolygón lakhassanak. Az Ecodor összes terméke ennek a tudatában készül, minden környezetvédelmi előírásnak és irányelvnek megfelel. A gyártás során csak természetes anyagokat használnak fel..
1 Cikk hozzászólások - Hozzászólások
Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?
Folyamatosan küzd a vizelet-, hányás-, vér- és egyéb kellemetlen szaggal a bútorokon, lábtörlőn, kutya kosárban vagy a padlón? Idősebb kutyája van és a házban átható "öreg kutya" szag terjeng? A megoldás itt van, amivel megakadályozhatja mindezt! Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítő természetes módon segíti a fenti problémák kezelését...
0 Cikk hozzászólások - Hozzászólások
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb! Néhány évvel ezelõtt, az Ecodor egy olyan új termék kifejlesztésébe kezdett, ami megoldást kínál a macskatulajdonosok azon gyakori problémára, amelyet a cica-vizelet okozta foltok és szagok jelentenek a lakásban. Az eredmény egy környezetvédelmi szempontból is biztonságos termék lett, amely semlegesíti a macska vizeletének erõs és kellemetlen sza..
0 Cikk hozzászólások - Hozzászólások