Az Ecodor és az Egészségügy
Az Ecodor és az Egészségügy

Mára a legtöbb emberben tudatosult, hogy mennyire fontos a környezetvédelem és a környezet tudatos magatartás. Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a utódaink és az elkövetkező generációk is egy élhető bolygón lakhassanak. Az Ecodor összes terméke ennek a tudatában készül, minden környezetvédelmi előírásnak és irányelvnek megfelel. A gyártás során csak természetes anyagokat használnak fel és ez nem merül ki „magában” a termékben, hanem a csomagolás is biológiailag 100%-ban lebomló, így nem terhelik még külön Földünket. Az Ecodor széles alkalmazási területre kínál megoldásokat, melyek az évek alatt bebizonyították hogy tökéletesen működnek. A szagokat nem elfedik hanem megszüntetik és ehhez semmilyen mesterséges vegyi anyagot nem használnak fel, zöldségekből, gabonákból kinyert természetes enzimek végzik a szagmolekulák semlegesítését. Az eredmény pedig kifogásolhatatlan, a kellemetlen szagok egyszerűen eltűnnek, semleges és természetes közeg jön létre.
Vannak olyan helyek, ahol a kellemetlen szagok sajnos a mindennapi élet részei, kórházakban, nyugdíjas otthonokban, bölcsődékben óhatatlanul találkozhatunk velük. A magatehetetlen betegek vizelettartási gondjai valamint idős- vagy kiskori inkontinencia miatt az intézményi dolgozók és a látogatók naponta érezhetik az emberi vizelet erős és szúrós szagát, melynek megszüntetése az összes fél számára komfortosabbá tenné a mindennapokat. Természetes mivolta miatt az Ecodor termékei rendkívül széles körben és biztonságosan alkalmazhatóak, miden felületen folt nélkül száradnak, így textíliákon, ágyneműkön, festett felületeken, emberek és élelmiszerek közvetlen közelében is használhatóak. Megszüntethetőek továbbá a pelenkák, sztómazsákok, használt kötszerek okozta nem kívánt szagok, van megoldásunk a foltok természetes úton történő eltávolítására valamint a napi higiéniás takarítási munkákhoz is. A fenti problémákat az Ecodor termékei kiválóan alkalmasak orvosolni.
Az EcoClinic egy környezetbarát szagsemlegesítő, amely természetes enzimeket tartalmaz így széles körben alkalmazható. Az EcoClinic légfrissítőben lévő enzimek amint fizikai kapcsolatot létesítenek szagtermelő molekulákkal pillanatokon belül semlegesítik azokat. Megszünteti a nem kívánt szagokat, ellentétben a hagyományos "légfrissítőkkel" melyek illatanyaggal csak elfedik azokat.

Az UF2000 egy erős szagsemlegesítő készítmény, amely nagyon hatékonyan veszi fel a küzdelmet az emberi vizelet okozta kellemetlen szaggal. Azokon a helyeken, ahol a vizeletszag mindennapos, az UF2000 környezetbarát és hatékony megoldást kínál ami egy enzim segítségével hatékonyan bonja le a vizelet átható szagáért felelős molekulákat.

Az EcoFeet spray kimondottan az izzadás okozta kellemetlen szag ellen lett kifejlesztve. Az EcoFeet természetes úton felszakítja és semlegesíti a izzadtságszagot okozó molekulákat, így a szag megszűnik nem pedig illatanyaggal lesz elfedve. Az egészségügyi szektorban papucsokon, textíliákon, ruhákon, ágyneműkön vagy akár közvetlenül a lábon vagy egyéb testrészeken alkalmazva vehetjük hasznát.

Az Ecodor termékskála egyediségét az adja, hogy képes a kellemetlen szagok teljes megszűntetésére környezetre ártalmas vegyszerek vagy illatanyagok felhasználása nélkül. A növényi enzimek az Ecodor termékekben katalizátorként hatnak a levegőben lévő baktériumokra és ösztönzi őket a szagmolekulák gyorsabb lebontására. Az Ecodor termékei nem toxikusak, nem irritálók, baktérium mentesek, hipoallergének, biológiailag lebomlók és nem tartalmaznak hajtógázt.

Az Ecodor termékek megrendelése

Hogyan kell megrendelni az Ecodor termékeket? A teljes Ecodor termékpaletta elérhető a webáruházunkban. Kattintson ide és rendelje meg a termékeket még ma! A megrendelésekre általánosan érvényes, hogy ha ma megrendeli, holnap akár már használhatja is otthonában.
A fent felsorolt temékek elérhetők "kombinált csomag" formájában is a webáruházunkban.

1 Hozzászólások "Az Ecodor és az Egészségügy"

Oláh Ádám 16 Mar 2015
Nagyon jó cikk! Majdnem olyan jó mintha én írtam volna. :) Válasz erre a hozzászólásra

Szóljon hozzá

Az Ön neve:


Írja be a lent látható kódot :

Hozzászólás:
Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!