Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?
Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?
Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?

Folyamatosan küzd a vizelet-, hányás-, vér- és egyéb kellemetlen szaggal a bútorokon, lábtörlőn, kutya kosárban vagy a padlón? Idősebb kutyája van és a házban átható "öreg kutya" szag terjeng?

A megoldás itt van, amivel megakadályozhatja mindezt!

Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítő természetes módon segíti a fenti problémák kezelését. Azonnal tapasztalhatja, hogy a foltok egyszerűen eltűnnek és a szagok megszűnnek. Helyükre természetes semleges illat kerül.

Különböző okai lehetnek, ha egy kutya a házban vizel. Egyik lehet a vizelet-inkontinencia, amely folytán nagyon sűrűn, de kis mennyiséget ürít a kutya. A vizelet-inkontinencia különböző betegségek vagy rendellenességek előjele is lehet. Vannak kutyák, akik örömükben is hajlamosak bevizelni, de az öregedés, hormonváltozás és az ivartalanítás is vezethet vizelettartási problémákhoz.

Eltekintve a teljes inkontinenciától, a kutyáknak csak kint a természetben lenne szabad vizelniük ám felsorolunk néhány példát arra, hogy miért üríthetnek a kutyák a házban; a kölyökkutyák természetesen azonnal nem tudják, hogy kint kéne a dolgukat elintézni, ez a probléma megszűnik, amint megtanulják a szobatisztaságot. A kan kutyák gyakran próbálják területüket vizeletükkel kijelölni, ez általában az ivarérettség elérése után jellemző.

Célszerű állatorvos véleményét kikérni, ha a kutya vizelet-inkontinenciában szenved vagy rendszeresen vizel a házban, de sajnos nem minden esetben van tökéletes megoldás. Akár kis mennyiségű akár nagyobb mennyiségű vizelet kerül otthonunkba, egy dolog biztos. A vizelet mindig nagyon büdös és ráadásul beszivárog a fába vagy a kőpadlóba is és a hagyományos tisztítószerek csak átmenetileg tudják elfedni ezt az erős szagot.

Az Ecodor szagsemlegesítő termékek nem elfedik a szagokat, hanem teljesen megszüntetik azokat illatanyag nélkül. Az UF2000 úgy segít megelőzni a kutyák folytonos vizelési ingerét, hogy a korábbi vizelet szagát véglegesen eltávolítja. Az UF2000 egy erős szagsemlegesítő szer, ami természetes úton, hatékonyan megszünteti a vizelet kellemetlen szagát akár a bútorokon, fa- vagy betonfelületeken valamint a szőnyegpadlón egyaránt.

Ha öregedő kutyája van, tudni fogja, hogy a szaguk nem mindig kellemes. Sokan plusz takaróval fedik le a kutya fekhelyét, a kanapét, vagy egyéb helyeket ahol a kutya szeret feküdni, mivel a takarók könnyen moshatóak mosógépben. Ma már nincs szükség erre, itt az EcoPet Szag- és folteltávolító! Csak fújjon az EcoPet Szag- és folteltávolítóból azokra a helyekre ahol a kutya szeret feküdni, a szagok és a foltok gyorsan és véglegesen eltűnnek.

Az EcoPet Szag- és folteltávolító akkor is hasznos, ha a kutya tüzel vagy emésztési problémái miatt hányna. Könnyedén semlegesítheti a kellemetlen szagokat, egyszerűen eltávolítja csúnya foltokat például a kutya fekhelyéről, heverőről, székekről, szőnyegekről és textíliákról.

Az Ecodor termékskála egyediségét az adja, hogy képes a kellemetlen szagok teljes megszűntetésére környezetre ártalmas vegyszerek vagy illatanyagok felhasználása nélkül. A növényi enzimek az Ecodor termékekben katalizátorként hatnak a levegőben lévő baktériumokra és ösztönzi őket a szagmolekulák gyorsabb lebontására. Az Ecodor termékei nem toxikusak, nem irritálók, baktérium mentesek, hipoallergének, biológiailag lebomlók és nem tartalmaznak hajtógázt.

Az Ecodor termékek megrendelése.

Hogyan kell megrendelni az Ecodor termékeket? A teljes Ecodor termékpaletta elérhető a webáruházunkban. Kattintson ide, és rendelje meg a termékeket még ma! A megrendelésekre általánosan érvényes, hogy ha ma megrendeli, holnap akár már használhatja is otthonában.
A fent felsorolt termékek elérhetők "kombinált csomag" formájában is a webáruházunkban.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb! Néhány évvel ezelõtt, az Ecodor egy olyan új termék kifejlesztésébe kezdett, ami megoldást kínál a macskatulajdonosok azon gyakori problémára, amelyet a cica-vizelet okozta foltok és szagok jelentenek a lakásban. Az eredmény egy környezetvédelmi szempontból is biztonságos termék lett, amely semlegesíti a macska vizeletének erõs és kellemetlen sza..
0 Cikkhez kapcsolódó hozzászólások - Hozzászólások megtekintése

0 Hozzászólások "Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?"

Szóljon hozzá

Az Ön neve:


Írja be a lent látható kódot :

Hozzászólás:
Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!