UF2000 és UF2000 for Pets használati útmutató
UF2000 és UF2000 for Pets használati útmutató

Általános használati útmutató az UF2000 és az UF2000 for Pets szagsemlegesítőhöz (Speciális alkalmazási területre, kérjük, válasszon a lenti listából):
 
Határozza meg a vizelet helyét, melyben segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Permetezzen az UF2000 szagsemlegesítőből a teljes érintett területre. Győződjön meg róla, hogy elegendő UF2000-et permetezett a szennyezett területre és hagyjuk ázni. A kezeléshez az UF2000 szagsemlegesítőből körülbelül annyit használjunk, mint amennyi a vizelet becsült mennyisége lehetett. Ne súrolja vagy dörzsölje a felületet és a kezelt területet hagyni kell természetes módon megszáradni.

FIGYELEM!!! Mindig ellenőrizze, hogy az anyag, amelyet kezelni kíván nem ereszti-e a színét! A teljes kezelés előtt próbálja ki a terméket egy nem feltűnő részen! A friss vizelet eltávolítása: Előkészítés: Határozza meg a vizelet helyét. Amennyiben nehéz meghatározni a pontos területet, segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tiszt&iac..
A vizeletfoltok eltávolítása fából vagy parkettából a legnehezebb, különösen, akkor, ha a fa már a vizelet miatt besötétedett. A sötétebb foltok jelzik, hogy azon a helyen megszáradt vizelet sók (vizelet kristályok) vannak, valamint hogy a fa azon a helyen már sérült, megmarta a húgysav. Az UF2000 többszöri alkalmazásával, teljesen eltávolíthatja a vizeletszagot és a már megszáradt vizelet s&oacu..
A kezeletlen kő és beton úgy néz ki, mintha szilárd felület lenne, de valójában ezek porózusak, és a sok apró nyílás révén könnyen elnyelik a vizeletet. Ez azt jelenti, hogy a vizelet nagyon könnyen lekerülhet a kő vagy beton belső részébe, ami megnehezíti a szag eltávolításának folyamatát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket. E..