Újdonságok
Újdonságok
Mára a legtöbb emberben tudatosult, hogy mennyire fontos a környezetvédelem és a környezet tudatos magatartás. Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a utódaink és az elkövetkező generációk is egy élhető bolygón lakhassanak. Az Ecodor összes terméke ennek a tudatában készül, minden környezetvédelmi előírásnak és irányelvnek megfelel. A gyártás során csak természetes anyagokat használnak fel..
1 Cikk hozzászólások - Hozzászólások
Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?
Folyamatosan küzd a vizelet-, hányás-, vér- és egyéb kellemetlen szaggal a bútorokon, lábtörlőn, kutya kosárban vagy a padlón? Idősebb kutyája van és a házban átható "öreg kutya" szag terjeng? A megoldás itt van, amivel megakadályozhatja mindezt! Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítő természetes módon segíti a fenti problémák kezelését...
0 Cikk hozzászólások - Hozzászólások
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb! Néhány évvel ezelõtt, az Ecodor egy olyan új termék kifejlesztésébe kezdett, ami megoldást kínál a macskatulajdonosok azon gyakori problémára, amelyet a cica-vizelet okozta foltok és szagok jelentenek a lakásban. Az eredmény egy környezetvédelmi szempontból is biztonságos termék lett, amely semlegesíti a macska vizeletének erõs és kellemetlen sza..
0 Cikk hozzászólások - Hozzászólások