UF2000 4Pets szagsemlegesítő
UF2000 4Pets szagsemlegesítő
UF2000 4Pets szagsemlegesítő

Az UF2000 4Pets egy erős szagsemlegesítő készítmény, amely nagyon hatékonyan veszi fel a küzdelmet az állati vizelet okozta kellemetlen szaggal. Az UF2000 környezetbarát és hatékony megoldást kínál amely egy enzim segítségével hatékonyan bonja le a vizelet átható szagáért felelős molekulákat. Megszünteti a kellemetlen szagot betonon, kövön, parkettán, padlón, fán, linóleumon, grániton, márványon, csempén és a járólapok közti fugán egyaránt. Alkalmazható továbbá szagsemlegesítésre bútorokon, szőnyegeken, matracokon és egyéb szöveteken. Az UF2000 for Pets mindennapi takarításra is használható, kiválóan alkalmas fekhelyek, kennelek, ketrecek, pajták, stb. kezelésére.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

A kezeletlen kő és beton úgy néz ki, mintha szilárd felület lenne, de valójában ezek porózusak, és a sok apró nyílás révén könnyen elnyelik a vizeletet. Ez azt jelenti, hogy a vizelet nagyon könnyen lekerülhet a kő vagy beton belső részébe, ami megnehezíti a szag eltávolításának folyamatát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket. E..
A vizeletfoltok eltávolítása fából vagy parkettából a legnehezebb, különösen, akkor, ha a fa már a vizelet miatt besötétedett. A sötétebb foltok jelzik, hogy azon a helyen megszáradt vizelet sók (vizelet kristályok) vannak, valamint hogy a fa azon a helyen már sérült, megmarta a húgysav. Az UF2000 többszöri alkalmazásával, teljesen eltávolíthatja a vizeletszagot és a már megszáradt vizelet s&oacu..
FIGYELEM!!! Mindig ellenőrizze, hogy az anyag, amelyet kezelni kíván nem ereszti-e a színét! A teljes kezelés előtt próbálja ki a terméket egy nem feltűnő részen! A friss vizelet eltávolítása: Előkészítés: Határozza meg a vizelet helyét. Amennyiben nehéz meghatározni a pontos területet, segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tiszt&iac..