Vizelet eltávolítása faburkolatból az UF2000 alkalmazásával
Vizelet eltávolítása faburkolatból az UF2000 alkalmazásával

A vizeletfoltok eltávolítása fából vagy parkettából a legnehezebb, különösen, akkor, ha a fa már a vizelet miatt besötétedett. A sötétebb foltok jelzik, hogy azon a helyen megszáradt vizelet sók (vizelet kristályok) vannak, valamint hogy a fa azon a helyen már sérült, megmarta a húgysav. Az UF2000 többszöri alkalmazásával, teljesen eltávolíthatja a vizeletszagot és a már megszáradt vizelet sókat, kristályokat.

Sajnos az UF2000 nem tudja helyrehozni az okozott kárt, de a legtöbb esetben a kezelés utáni lakkozás vagy egy csiszolás következtében a korábbi sérülések és foltok nem lesznek láthatóak. Fontos hogy az UF2000-et a lakkozás vagy a csiszolás előtt használja.

Az UF2000 segítségével a vizeletszag megszűnik, a sötét foltok elhalványulnak és használata után nincs szükség további vegyi tisztításra, felmosásra.

A vizeletszag és a foltok eltávolításának lépései:
• Permetezze az UF2000 szagsemlegesítőt a vizeletfoltra.
• Fedje le a nedves részt egy darab műanyaggal, hogy megakadályozza az UF2000 gyors elpárolgását. Az permetezés után a vizeletszag erősebbé válhat, ez azért van, mert az UF2000 dolgozik, oldja a vizeletszag molekulákat és azok párolognak.
• Vegye le a műanyagot körülbelül 30 perc után, és szárítsa meg a felületet például egy ronggyal vagy konyhai papírtörlővel.
• Amennyiben szükséges 30 percenként ismételje meg a kezelést, addig, amíg a vizeletszag teljesen eltűnik. Minden egyes kezelés javítja a fa állapotát, a sötét foltok egyre világosabbak és kisebbek lesznek. 
• Kezelje a szennyezett területeket külön-külön, és addig ismételje a fenti lépéseket, amíg a vizeletszagot érzi, vagy nem halványul tovább a folt. Ezek a jelentik a vizelet teljes eltávolítását jelentik.
• Hagyja a padlót megszáradni.
• A kezelés utolsó fázisaként száradás után végezzen felmosást a padlón tiszta vízzel majd hagyja magától megszáradni.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

A kezeletlen kő és beton úgy néz ki, mintha szilárd felület lenne, de valójában ezek porózusak, és a sok apró nyílás révén könnyen elnyelik a vizeletet. Ez azt jelenti, hogy a vizelet nagyon könnyen lekerülhet a kő vagy beton belső részébe, ami megnehezíti a szag eltávolításának folyamatát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket. E..
FIGYELEM!!! Mindig ellenőrizze, hogy az anyag, amelyet kezelni kíván nem ereszti-e a színét! A teljes kezelés előtt próbálja ki a terméket egy nem feltűnő részen! A friss vizelet eltávolítása: Előkészítés: Határozza meg a vizelet helyét. Amennyiben nehéz meghatározni a pontos területet, segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tiszt&iac..
UF2000 4Pets szagsemlegesítő
Az UF2000 4Pets egy erős szagsemlegesítő készítmény, amely nagyon hatékonyan veszi fel a küzdelmet az állati vizelet okozta kellemetlen szaggal. Az UF2000 környezetbarát és hatékony megoldást kínál amely egy enzim segítségével hatékonyan bonja le a vizelet átható szagáért felelős molekulákat. Megszünteti a kellemetlen szagot betonon, kövön, parkettán, padlón, fán, linóleumon, grániton, m&aa..