Vizelet eltávolítása kő-, és betonfelületekről az UF2000 alkalmazásával
Vizelet eltávolítása kő-, és betonfelületekről az UF2000 alkalmazásával

A kezeletlen kő és beton úgy néz ki, mintha szilárd felület lenne, de valójában ezek porózusak, és a sok apró nyílás révén könnyen elnyelik a vizeletet. Ez azt jelenti, hogy a vizelet nagyon könnyen lekerülhet a kő vagy beton belső részébe, ami megnehezíti a szag eltávolításának folyamatát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.

Előkészítés:

Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tisztítószerekkel és illatosítókkal! Győződjön meg arról, hogy a felület teljesen száraz.
Amennyiben szőnyegragasztó maradványok vannak a felületen, azokat még a kezelés előtt el kell távolítani. Söpörje fel vagy portalanítsa a szennyezett felületet.


Kezelés:

Az UF2000-et szórófejes flakonból vagy alacsony nyomású kézi permetezőből permetezze az érintett területre, bőven hogy a belső rétegekbe is jusson belőle. Az optimális eredmény érdekében használjon körülbelül annyi UF2000-et mint amennyi a vizelet mennyisége lehetett.

Hagyja, hogy az UF2000 beivódjon a szennyezett területen, majd fedje le egy műanyag fóliával, így az UF2000 lassabban párolog és ez által hosszabb ideig képes hatását kiváltani. Az permetezés után a vizeletszag erősebbé válhat, ez azért van, mert az UF2000 dolgozik, oldja a vizeletszag molekulákat és azok párolognak.

1-2 óra múlva távolítsa el a fóliát és hagyja a felületet megszáradni (a száradási idő a hőmérséklettől függően változhat).

Amennyiben szükséges ismételje meg a fenti lépéseket, addig, amíg a vizeletszag teljesen eltűnik, majd hagyja a felületet megszáradni. A kezelés utolsó fázisaként száradás után végezzen felmosást a padlón tiszta vízzel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

A vizeletfoltok eltávolítása fából vagy parkettából a legnehezebb, különösen, akkor, ha a fa már a vizelet miatt besötétedett. A sötétebb foltok jelzik, hogy azon a helyen megszáradt vizelet sók (vizelet kristályok) vannak, valamint hogy a fa azon a helyen már sérült, megmarta a húgysav. Az UF2000 többszöri alkalmazásával, teljesen eltávolíthatja a vizeletszagot és a már megszáradt vizelet s&oacu..
FIGYELEM!!! Mindig ellenőrizze, hogy az anyag, amelyet kezelni kíván nem ereszti-e a színét! A teljes kezelés előtt próbálja ki a terméket egy nem feltűnő részen! A friss vizelet eltávolítása: Előkészítés: Határozza meg a vizelet helyét. Amennyiben nehéz meghatározni a pontos területet, segítségére lehet az EcoLight vizeletkereső UV-lámpa. Ne használja együtt az UF2000-et más (kémiai) tiszt&iac..
UF2000 4Pets szagsemlegesítő
Az UF2000 4Pets egy erős szagsemlegesítő készítmény, amely nagyon hatékonyan veszi fel a küzdelmet az állati vizelet okozta kellemetlen szaggal. Az UF2000 környezetbarát és hatékony megoldást kínál amely egy enzim segítségével hatékonyan bonja le a vizelet átható szagáért felelős molekulákat. Megszünteti a kellemetlen szagot betonon, kövön, parkettán, padlón, fán, linóleumon, grániton, m&aa..