A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!
A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!

A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!

Néhány évvel ezelõtt, az Ecodor egy olyan új termék kifejlesztésébe kezdett, ami megoldást kínál a macskatulajdonosok azon gyakori problémára, amelyet a cica-vizelet okozta foltok és szagok jelentenek a lakásban. Az eredmény egy környezetvédelmi szempontból is biztonságos termék lett, amely semlegesíti a macska vizeletének erõs és kellemetlen szagát és olyan jól működik, hogy rövid idõn belül Nyugat-európában több millió háztartásban jelent meg és az eladások száma rendületlenül növekszik.

Úgy tűnik a háziállatoknál, mind a mai napig érvényes Murphy törvénye, miszerint azok biztos, hogy a szõnyegre, kanapéra, függönyre fognak hányni vagy végezni kisebb nagyobb dolgukat; az Ecodor megoldást nyújt otthonában a szag semlegesítésében és a foltok tökéletes eltávolításában, így a korábbi helyszín nem fogja újabb "bűnre" csábítania kedvencét.

A vizeletfolt ugyan könnyen kitisztítható, a szagot viszont sokkal nehezebb megszűntetni. Az állatok szaglása sokkal érzékenyebb, mint az emberé. Kiszimatolják, hogy hol végezték legutóbb el a dolgukat és ha lehet, a késõbbiekben is ugyanarra a helyre mennek. Ez az állatok számára természetes, a gazdik számára viszont kellemetlen.

A macskák -közülük is inkább a kandúrok- különösen szeretik régi kedvenc "helyeiket" újra megkeresni és oda végezni a dolgukat. Bizonyos esetekben úgy gondolhatjuk, hogy könnyebb eltávolítani a bútort vagy a szõnyeget, minthogy a problémát megszűntessük. Szélsõséges esetben elõfordulhat az is, hogy a gazdinak nem marad más választása, mint kedvencétõl megszabadulni.

Ha a macska állandóan a házba vizel, több oka is lehet, mint például húgyhólyagfertõzés (cystitis), vagy a még rosszabb cukorbetegség. A cukorbeteg macskák általában sokkal többet esznek és isznak, ám mégis folyamatosan veszítenek a súlyukból. Erre utaló jel lehet, hogy a macska vizelete után maradt folt ragadós. Egy jó gazdinak fel kell ismernie ezeket a jeleket és a lehetõ leghamarabb felkeresnie az állatorvost a pontos diagnózis és kezelés felállításához.

Az Ecodor termékek nem elfedik, hanem megszüntetik a szagokat!

Az Ecodor a megoldás az Ön számára! Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítõ segíthet a fenti problémák orvoslásán.
Az EcoPet Szag- és Folteltávolító egy természetes spray, amely eltávolítja a nem kívánatos szagokat azokon a helyeken ahol az állat huzamosabb ideig tartózkodik, mint például szállító box, kutya kosár vagy fekhely, rágcsáló ketrec stb.
Az UF2000 egy erõs szagsemlegesítõ, amely hatékonyan veszi fel a küzdelmet a vizeletszaggal bútorokon, padlón, betonon, textíliákon vagy szõnyegen, Az Ecodor UF2000-et nemcsak a macska vizeletéhez, hanem kutya vagy akár emberi vizelet szagának megszüntetésére is használhatja. Az eredmény illatanyag nélküli, természetes és semleges környezet.

Az Ecodor termékskála egyediségét az adja, hogy képes a kellemetlen szagok teljes megszűntetésére, környezetre ártalmas vegyszerek vagy illatanyagok felhasználása nélkül. A növényi enzimek az Ecodor termékekben katalizátorként hatnak a levegõben lévõ baktériumokra és ösztönzi õket a szagmolekulák gyorsabb lebontására. Az Ecodor termékei nem toxikusak, nem irritálók, baktérium mentesek, hipoallergének, biológiailag lebomlók és nem tartalmaznak hajtógázt.

Az Ecodor termékek megrendelése.

Hogyan kell megrendelni az Ecodor termékeket? A teljes Ecodor termékpaletta elérhető a webáruházunkban. Kattintson ide, és rendelje meg a termékeket még ma! A megrendelésekre általánosan érvényes, hogy ha ma megrendeli, holnap akár már használhatja is otthonában.
A fent felsorolt termékek elérhetők "kombinált csomag" formájában is a webáruházunkban.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Kutyája folyton a lakásban végzi a dolgát?
Folyamatosan küzd a vizelet-, hányás-, vér- és egyéb kellemetlen szaggal a bútorokon, lábtörlőn, kutya kosárban vagy a padlón? Idősebb kutyája van és a házban átható "öreg kutya" szag terjeng? A megoldás itt van, amivel megakadályozhatja mindezt! Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítő természetes módon segíti a fenti problémák kezelését...
0 Cikkhez kapcsolódó hozzászólások - Hozzászólások megtekintése

0 Hozzászólások "A macska vizeletszag megszüntetése soha nem volt könnyebb!"

Szóljon hozzá

Az Ön neve:


Írja be a lent látható kódot :

Hozzászólás:
Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!